ENGESVIK by hand sengetøj Jade Green

På lager
Dynebetræk fra
DKK 1.200,00

Design Andreas Engesvik

Klassisk sengetøj med en luksuriøs feel og personligt præg. Det elegante håndtegnede design gør ENGESVIK by hand til unikt sengelinned i damask, hvor håndværket er bærende kraft.  

Bag designet står den norske designer Andreas Engesvik. Det håndtegnede mønster hylder tanken om det enkle liv og er skabt i tæt samarbejde med Georg Jensen Damask. Stregerne er vævet ind i sengetøjet med en tråd, der er en anelse lysere end den jadegrønne baggrundsfarve, og selve vævningen er en kompliceret affære, når det uens tryk fra blyanten skal efterlignes ved væven. Resultatet er et mønster med en grafisk lethed og iboende menneskelighed.

I farven Jade Green får sengetøjet et harmonisk udtryk, hvor flere grønne nuancer mødes i det håndtegnede design og inviterer naturens blide farver indenfor i soveværelset. Et lagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.

Designet ENGESVIK by hand fås også som sengetøj, dækkeserviet, bordløber og dug.Om sengetøj:
  • Vævet af 100% ægyptisk, kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvidt sengetøj tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Sengetøjet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring af sengetøjet, da det giver et glattere resultat og er bedre for miljøet.

  • De første gange du vasker dit sengetøj vil du måske opleve det krøller lidt, men det bliver glattere i brug når fibrene er blevet bearbejdede.

  • Ønskes et glat og blank udtryk anbefales strygning.